Diensten

About Payrolling biedt twee soorten dienstverlening: backoffice voor intermediairs en payrolling.

Bij payrolling neemt About het juridisch werkgeverschap en contractbeheer van individuele of groepen medewerkers van organisaties over. Bij de dienst backoffice voor intermediairs verzorgt About de backoffice van en voor intermediairs op de arbeidsmarkt zoals werving & selectiebureaus, detacheringsbureaus en uitzendorganisaties.

Backoffice voor intermediairs

De core business van een intermediair op de arbeidsmarkt is het plaatsen van zoveel mogelijk kandidaten. Toch zijn backoffice werkzaamheden als het verlonen van uw medewerkers en de facturatie naar uw klanten heel belangrijk maar ook zaken die uw tijd in beslag nemen.

Door een partnership met About Payrolling aan te gaan, houdt u meer tijd over voor de commerciële kant van uw bedrijf. U kunt zich richten op het acquireren van vacatures, het werven van kandidaten en daadwerkelijk plaatsen en About ondersteunt u door het verzorgen van de complete backoffice.

Lees meer

Payrolling

Uw organisatie wil snel en goed reageren op nieuwe ontwikkelingen in uw markt. Flexibiliteit in uw personeelsbestand is daarom noodzakelijk. Met payrolling kunt u uw personeelsbestand flexibel inrichten.

About Payrolling neemt uw medewerker(s) in loondienst en is juridisch werkgever. De werkgevers risico’s, loon- en personeelsadministratie en andere werkzaamheden liggen bij About Payrolling.

Lees meer

Payrolling voor zzp'ers

Steeds vaker werken zzp’ers via een payrollbureau zoals About Payrolling. About verzorgt de salarisverwerking en de afdrachten voor loonbelasting en sociale premies. Zo neemt zij de administratieve rompslomp uit handen, waar een zzp’er niet op zit te wachten. About voorkomt een fictief dienstverband, schijnzelfstandigheid en een naheffing voor zzp’er en organisaties. Zo laat About organisaties en zzp’ers op een juridisch verantwoorde en correcte manier samenwerken.

Lees meer