Werkwijze

Met meer dan 25 jaar ervaring met payrolling en ontstaan vanuit de personeelsbemiddeling kunt u terugvallen op een deskundige, betrouwbare partner.

ap-werk

Maatwerk

Bij About Payrolling werken energieke en dynamische mensen die u met enthousiasme en hartelijk te woord staan en helpen. Medewerkers van About kijken eerst naar wat wel mogelijk is en zitten niet vast aan beperkende en verstikkende procedures. Ze denken stap voor stap met u mee. Een dynamisch proces waardoor maatwerk kan worden geboden. Met oog voor klantorganisatie én payrollmedewerker.

Direct

Niet om de hete brij heen draaien, er geen doekjes om winden; het zijn gezegdes die kenmerkend zijn voor de werkwijze van About Payrolling kenmerken. Medewerkers zijn direct, maar altijd respectvol. ‘What you see is what you get.’ Heel transparant. Het draagt allemaal bij aan optimale dienstverlening aan payrollmedewerkers en klantorganisaties.

Daadkrachtig

‘A little less conversation, a little more action.’ De mensen van About Payrolling zijn stuk voor stuk aanpakkers. Geen woorden maar daden. Denken wordt het liefst zo snel mogelijk omgezet in doen. No-nonsense. Vragen worden snel beantwoord, vraagstukken worden snel opgelost. Kan men vandaag iets regelen en afhandelen, dan doet men dat niet morgen, maar gewoon vandaag. Lekker hard werken.

Menselijk

Relaties staan centraal bij About Payrolling. Met payrollmedewerkers, maar uiteraard vooral met haar klanten. Alleen als About Payrolling een goede relatie heeft met klanten en/of payrollmedewerker kan zij naar volle tevredenheid haar dienst verlenen. Immers alleen in een goede in relatie, in een goede samenwerking kan wederzijds vertrouwen groeien, kennis van elkaar toenemen en maatwerk diensten worden geleverd.

Contact