About Payrolling, Subsidie Partner en Professionals in Flex gaan samen verder als All About Flex. ‘Dit is dé kennispartner voor uitzendbureaus met één loket voor alle backoffice-gerelateerde diensten’.

About Payrolling is in 2018 een strategische samenwerking aangegaan met Professionals in Flex, een advies-organisatie voor intermediairs. Nu zetten wij de volgende stap. Vanaf 1 februari 2019 gaan Professionals in Flex, Subsidie Partner en About Payrolling samen verder in één nieuwe organisatie. De nieuwe combinatie van bedrijven wordt ondergebracht onder de nieuwe merknaam: All About Flex.

Totaalpakket
All About Flex is de gespecialiseerde dienstverlener voor uitzendondernemingen en intermediairs. De nieuwe organisatie biedt een totaalpakket aan diensten gericht op de ondersteuning van klanten bij de bedrijfsvoering van een uitzendonderneming. Naast training, advies en management, biedt All About Flex ook de mogelijkheid om de backoffice geheel of gedeeltelijk uit te besteden.
All About Flex is hiermee de meest complete en gespecialiseerde dienstverlener voor uitzendondernemingen. Hierdoor is All About Flex ook in staat flexbedrijven in hun hele levenscyclus te ondersteunen: kleine of startende intermediairs kunnen de hele backoffice onderbrengen, middelgrote uitzendorganisaties kunnen All About Flex inzetten als vaste kennispartner en voor grotere uitzenders bieden we grotere advies- en implementatietrajecten om kostprijzen of processen te optimaliseren.

Eén loket
Leo Smeekes over de dienstverlening van All About Flex: “Wij geloven dat uitzenders steeds meer focus moeten hebben op het werven en plaatsen van kandidaten en daardoor minder tijd kunnen en willen investeren in de backoffice, terwijl regelgeving steeds complexer en veeleisender wordt. Met deze nieuwe combinatie van ondernemingen, bieden we uitzendondernemingen nu één loket voor alle backoffice-gerelateerde diensten van advies tot volledige outsourcing van hun backoffice.”

Kennispartner
Daarnaast is All About Flex met de uitgaves Ondernemen in Flex en Verzuim en Beter ook dé kennispartner voor ondernemingen in de flexbranche.

Directie
De organisaties blijven als zelfstandige organisaties opereren binnen de groep. De directie van All About Flex bestaat uit Leo Smeekes, Dustin Rameau, Patrick Odijk en Patrick Hustinx

Wat gaat er veranderen?
Naast onze merknaam zal ook onze juridische naam veranderen: About Payrolling & Services b.v. wordt About Backoffice Services B.V. Uitsluitend in juridische documenten zult u deze gewijzigde naam aantreffen. De kwaliteit van onze dienstverlening blijft hetzelfde. Wij kunnen u voortaan met meer diensten helpen. Naast training, advies en management, biedt All About Flex ook de mogelijkheid om de backoffice geheel of gedeeltelijk uit te besteden. All About Flex, one-stop-shop voor intermediair op de arbeidsmarkt. Hierover zullen wij u onder andere via nieuwsbrieven, de website en social media informeren. Flexkrachten zullen wij ook informeren over de naamswijziging.

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen, neem contact op.