All About Payrolling grid

PAYROLLING VOOR WERKNEMERS

payrolling voor werknemers
payrolling voor werknemers

PAYROLLING OPLOSSINGEN VOOR WERKNEMERS

Jouw werkgever maakt gebruik van onze dienstverlening. Hierdoor ben jij of ga jij bij ons in dienst komen op basis van een payroll-arbeidsovereenkomst.

Wat betekent dit voor jou en welke voor- en/of nadelen dit heeft lees je op deze pagina.

wat is payrolling

WAT IS PAYROLLING?

Payrolling is het uitbesteden van de loonadministratie en het juridisch werkgeverschap. In de praktijk zal je hier niets van merken, je blijft werken onder leiding en toezicht van jouw opdrachtgever. Met hen maak je ook afspraken over onder andere jouw werktijden, het opnemen van vakantiedagen, etc. Ook zullen zij met jou functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren. Je ontvangt van All About Payrolling een payroll-arbeidsovereenkomst. Die vormt de basis van jouw dienstverband en bevat de afspraken waaronder jij jouw werkzaamheden gaat uitvoeren bij jouw opdrachtgever. Daarnaast regelen wij de uitbetaling van jouw salaris en ontvang je van ons de bijbehorende loonstroken.

Omdat er veel komt kijken bij het voeren van een goede loonadministratie kiezen opdrachtgevers er voor om dit aan een partij zoals All About Payrolling uit te besteden. Hiermee halen zij een kennispartner in huis en kunnen zij een correcte en tijdige loonbetaling aan jou garanderen. Bij loongerelateerde vragen kan je contact met ons opnemen, wij staan je graag te woord.

HOE WERKT PAYROLLING?

Bij een Payrolling constructie is er sprake van een overeenkomst tussen drie partijen:

 • de werknemer (jij)
 • de inlener (jouw opdrachtgever)
 • de (juridische) werkgever (All About Payrolling)

De inlener heeft jou geworven en leent jou in via All About Payrolling om exclusief voor hen werkzaamheden te verrichten. All About Payrolling neemt het juridisch werkgeverschap over waarbij wij o.a. jouw salaris uitbetalen, je loonstroken en jaaropgaven opmaken en alle vragen die jij hebt over jouw dienstverband kunnen beantwoorden.

Zo kan jouw opdrachtgever zich volledig richten op het ondernemen en zijn zij en jij er van verzekerd dat alle geldende wet- en regelgeving op een correcte wijze worden toegepast.

payroll dienstverlening

Payroll dienstverlening, een schematische weergave.

AAN DE SLAG ALS PAYROLL-WERKNEMER

Maakt jouw opdrachtgever gebruik van onze dienstverlening en kom je bij ons in dienst als payroll-werknemer?

Bekijk dan onze infographic en ontdek hoe onze Payrolling oplossing voor jou werkt.

Aan de slag met payrolling
payrolloplossing

ALLEEN VOORDELEN MET  PAYROLLING

Geen nadelen

In vergelijking met medewerkers in loondienst zijn er bij jouw opdrachtgever geen nadelen als je payrollmedewerker bent. Voorheen kon een werkgever je makkelijker ontslaan, tegenwoordig wordt je middels wetgeving als werknemer goed beschermd.

Bovendien krijgen payroll-werknemers ook dezelfde beloning als het eigen personeel van het inlenende bedrijf, alle arbeidsvoorwaarden moeten gelijk zijn. Kortom: er zitten geen nadelen aan Payrolling voor payroll-werknemers.

Dit zijn onder andere:

 • het salaris conform de cao of beloningsregeling van de inlener;
 • het vakantiegeld en verlofdagen;

 • bonussen en andere extra’s; en,

 • overige arbeidsvoorwaarden die volgen vanuit de cao of bedrijfsregeling van de inlener.

Wel voordelen

Er zijn wel voordelen als je payroll-werknemer bent. Doordat jouw werkgever samenwerkt met All About Payrolling weet je altijd dat de juridische en administratieve zaken zoals bijvoorbeeld jouw payroll-arbeidsovereenkomst volgens de juiste regels en bepalingen is geregeld. Wij controleren de wensen van de inlener op wet- en regelgeving. Tevens ben je verzekerd van een tijdige en juiste salarisverwerking.

Heb je vragen over jouw salaris, vrije dagen of pensioen? Dan kun je bij ons terecht. Wij hebben volledig inzicht in jouw arbeidsdossier, waardoor wij jou vakkundig en gericht kunnen helpen.

Mogelijke voordelen van jou zijn onder andere:

 • keuze uit wekelijkse of 4-wekelijkse verloning;
 • dagelijkse verwerkingen van door jou gewerkte uren en uitbetaling van salaris;
 • een HR-afdeling voor al jouw loongerelateerde vragen;

 • zekerheid van correcte toepassing van geldende wet- en regelgeving; en meer!

All About Payrolling grid

HEB JE VRAGEN OVER PAYROLLING?

BEL ONS OP 088 020 4490

contact
payrolling-communicatie

GOED COMMUNICEREN

Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie met jou duidelijk en transparant is. Op deze website vind je dan ook een toelichting op onze dienstverlening, onze manier van werken en andere informatie zoals onze FAQ waarin veelgestelde vragen beantwoord worden zoals bijvoorbeeld over het opbouwen van pensioen en wat te doen in geval van ziekte.

FAQ & DOWNLOADS

Antwoorden op de meest gestelde vragen over Payrolling.

FAQ

Neem contact met ons op voor al je vragen over Payrolling.

contactformulier