All About Payrolling grid

OVER ONS

over all about payrolling

PARTNER IN GOED WERKGEVERSCHAP

All About Payrolling is een deskundige en betrouwbare partner met meer dan 25 jaar ervaring met payrolling. Bij ons geen kleine lettertjes of ingewikkelde procedures. Wel transparante voorwaarden en heldere communicatie. We zijn dan ook geen ‘verloningsmachine’ waar je je een nummer voelt, wij zijn jouw partner in goed werkgeverschap; direct, daadkrachtig, menselijk en met maatwerk.

ONZE WERKWIJZE

Maatwerk

Bij All About Payrolling werken energieke en dynamische mensen die je met enthousiasme en hartelijk te woord staan en helpen. Medewerkers van All About Payrolling kijken eerst naar wat wel mogelijk is en zitten niet vast aan beperkende en verstikkende procedures. Ze denken stap voor stap met je mee. Een dynamisch proces waardoor maatwerk kan worden geboden. Met oog voor klant én payroll-werknemer

Direct

Niet om de hete brij heen draaien, er geen doekjes om winden; het zijn gezegdes die kenmerkend zijn voor de werkwijze van All About Payrolling. Medewerkers zijn direct en altijd respectvol. ‘What you see is what you get.’ Heel transparant. Het draagt allemaal bij aan onze optimale dienstverlening aan payroll-werknemers en klanten.

Daadkrachtig

‘A little less conversation, a little more action.’ De mensen van All About Payrolling zijn stuk voor stuk aanpakkers. Geen woorden maar daden. Denken wordt het liefst zo snel mogelijk omgezet in doen. No-nonsense. Vragen worden snel beantwoord, vraagstukken worden snel opgelost. Kan men vandaag iets regelen en afhandelen, dan doet men dat niet morgen, maar gewoon vandaag. Lekker hard werken.

Menselijk

Relaties staan centraal bij All About Payrolling. Met payroll-werknemers en vooral ook met haar klanten. Alleen als All About Payrolling een goede relatie heeft met klanten en/of payroll-werknemers kan zij naar volle tevredenheid haar dienst verlenen. Immers alleen in een goede relatie kan wederzijds vertrouwen groeien, kennis van elkaar toenemen en kunnen maatwerk diensten worden geleverd.

All About Payrolling grid

VRIJBLIJVENDE OFFERTE MET MEER INFORMATIE

BEL ONS OP 088 020 4490

Offerte aanvragen

ONZE VISIE

Transparantie

Als je eerlijk en duidelijk bent, heb je ook geen geheimen. Niet voor payroll-werknemers, klanten of andere stakeholders. Transparantie gaat over openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid. All About Payrolling geeft dan ook graag inzage in haar bedrijfsvoering, werkwijzen, processen en tariefsopbouw

Eerlijkheid

Eerlijkheid is het uitgangspunt van ons handelen en onze dienstverlening. Een eerlijke prijsstelling, eerlijke verwachtingen richting de klant en een eerlijke behandeling van de payroll-werknemers die voor ons werken.

Duidelijkheid

Wij houden van duidelijkheid en zijn wars van rookgordijnen en lege hulzen. Je kunt nog zulke mooie verhalen verkopen, maar wanneer je het vervolgens niet kunt waarmaken heb je uiteindelijk niets aan de luchtspiegeling die je beloofde. Daarom zegt All About Payrolling waar het op staat en windt ze er geen doekjes om. Ze ziet het geven van duidelijkheid immers als één van haar kerntaken.

Menselijkheid

Een klant is geen omzetregel en een payroll-werknemer is geen BSN. Het zijn mensen met een naam, met persoonlijke doelen, ambities en verwachtingen. Payrolling is een dienst, die alleen tot stand komt door het samenwerken van alle betrokkenen. De relatie tussen All About Payrolling en haar payroll-werknemers en opdrachtgevers is dus van wezenlijk belang en daarom is die relatie verweven in de dienstverlening.

DOWNLOADS

Voor het downloaden van onze privacyverklaring, verklaring van registratie, verklaring betalingsgedrag en uittreksel handelsregister.

naar downloads
All About Payrolling grid

VRAGEN VOOR ALL ABOUT PAYROLLING?

BEL ONS OP 088 020 4490

contact

ALL ABOUT FLEX GROEP

All About Payrolling is onderdeel van de All About Flex groep, één organisatie die werkgevers, werknemers en intermediairs ondersteunt op het gebied van uitzenden en payrolling.

payrolling kennismigranten

Payrolling voor kennismigranten

Kennismigrant (expat) aannemen? Wij helpen bij het gehele proces.

payrolling kennismigrant
backoffice zzp bemiddeling

Backoffice zzp bemiddeling

Zorgeloos zzp’ers bemiddelen met All About Flex als backoffice partner.

backoffice zzp bemiddeling
uitzenden en detacheren

Backoffice uitzenden & detacheren

Wij werken op basis van het no-cure-no-payprincipe met een lage instapdrempel.

uitzenden & detacheren