BACKOFFICE VOOR UITZENDEN EN DETACHEREN

ALL ABOUT FLEX ALS BACKOFFICE PARTNER

Overweeg jij een uitzendbureau te beginnen of ben je al een intermediair in arbeidsbemiddeling. Met All About Flex als backoffice partner heb je een collega op afstand. In een samenwerking met ons nemen wij de backoffice over om jou zo volledig mogelijk te ontzorgen. Tezamen vormen wij zo een uitzendbureau, jij op de front en wij op de back. De tijd en focus die je wint met onze partnership kan je zo gebruiken om je volledig te richten op het matchen van kandidaten en vacatures.

Wij werken op basis van het no-cure-no-payprincipe met een lage instapdrempel. Geen kleine lettertjes of ingewikkelde procedures, maar transparante voorwaarden en heldere communicatie. All About Flex is geen verloonmachine maar is jouw (sparrings)partner in goed werkgeverschap.

All About Flex

Meer weten over backoffice voor uitzenden en detacheren?

Ga naar onze website van All About Flex

WERKWIJZE ALL ABOUT FLEX

Met onze samenwerking behoudt jouw organisatie haar eigen identiteit en DNA. Je hebt volledig zelf de controle over jouw bedrijfsvoering en bent te allen tijde onafhankelijk. Zodra je een kandidaat hebt geplaatst komen wij om de hoek kijken. Jij geeft de plaatsingsafspraken en voorwaarden aan ons door. Wij controleren of de gemaakte afspraken compliant zijn aan de geldende wet- en regelgeving en adviseren indien nodig. Alle vervolgacties die nodig zijn om de kandidaat een dienstverband aan te bieden en de klant te registreren worden door onze professionele backoffice collega’s opgepakt.

Zo houd jij meer tijd over voor de commerciële kant van jouw bedrijf. Je kunt je richten op het acquireren van vacatures, het werven van kandidaten en de groei van jouw organisatie. Indien gewenst kan All About Flex als backoffice partner hierbij helpen. Door samenwerken te werken met All About Flex kan je de administratieve, financiële en juridische zaken loslasten en doen waar jij goed in bent. Dat regelen we voor je.

ALL ABOUT FLEX GROEP

payrolling kennismigranten

Payrolling voor kennismigranten

Kennismigrant (expat) aannemen? Wij helpen bij het gehele proces.

payrolling kennismigrant
backoffice zzp bemiddeling

Backoffice zzp bemiddeling

Zorgeloos zzp’ers bemiddelen met All About Flex als backoffice partner.

backoffice zzp bemiddeling
payroll oplossingen werkgevers

Payrolling voor werkgevers

All About Payrolling helpt werkgevers met payroll-oplossingen.

payrolling Voor werkgevers