BACKOFFICE VOOR ZZP BEMIDDELING

BACKOFFICE VOOR ZZP BEMIDDELING

In Nederland zijn veel zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers), deze markt groeit elk jaar. Naast het bemiddelen van o.a. uitzendkrachten ondersteunt All About Flex jou ook als backoffice partner in ZZP bemiddeling. Als intermediair kan jij dus zorgeloos ZZP’ers bemiddelen aan opdrachtgevers. Onze dienstverlening voldoet volledig aan de wet DBA (deregulering beoordeling arbeidsrelaties).

Als backoffice voor bemiddeling van ZZP’ers mag je ons beschouwen als een collega op afstand. In een samenwerking met ons nemen wij alle administratieve werkzaamheden van jou over, denk aan het opmaken van de overeenkomsten en facturen. Tezamen vormen wij zo een bemiddelingsbureau voor het bemiddelen van zelfstandigen: jij bemiddelt, wij ontzorgen. De tijd en focus die je wint met ons partnership kan je zo gebruiken om je volledig te richten op het matchen van ZZP’ers en opdrachten.

Wij werken op basis van het no-cure-no-payprincipe met een lage instapdrempel. Geen kleine lettertjes of ingewikkelde procedures, maar transparante voorwaarden en heldere communicatie.

All About Flex

Meer weten over backoffice voor ZZP bemiddeling?

Ga naar onze website van All About Flex

WERKWIJZE ALL ABOUT FLEX

In onze samenwerking behoud jouw organisatie haar eigen identiteit en DNA. Je hebt volledig zelf de controle over jouw bedrijfsvoering en bent te allen tijde onafhankelijk. Zodra je een ZZP’er hebt bemiddelt komen wij om de hoek kijken. Jij geeft de plaatsingsafspraken en voorwaarden aan ons door. Wij controleren of de gemaakte afspraken compliant zijn en adviseren indien nodig. Alle vervolgacties die nodig zijn om de ZZP’er aan te bieden en de opdrachtgever te registreren worden door onze professionele backoffice collega’s opgepakt.

Zo houd jij meer tijd over voor de commerciële kant van jouw bedrijf. Je kunt je richten op het acquireren van opdrachten, het bemiddelen van zelfstandigen en de groei van jouw organisatie. Indien gewenst kunnen wij jou hierbij als backoffice ZZP bemiddeling bij helpen. Door met ons een samenwerking aan te gaan kan je de administratieve, financiële en juridische zaken loslasten en doen waar jij goed in bent. Dat regelen we voor je.

Partners in ZZP bemiddeling!

ALL ABOUT FLEX GROEP

payrolling kennismigranten

Payrolling voor kennismigranten

Kennismigrant (expat) aannemen? Wij helpen bij het gehele proces.

payrolling kennismigrant
backoffice zzp bemiddeling

Payrolling voor werkgevers

All About Payrolling helpt werkgevers met payroll-oplossingen

payrolling Voor werkgevers
uitzenden en detacheren

Backoffice uitzenden & detacheren

Wij werken op basis van het no-cure-no-payprincipe met een lage instapdrempel.

uitzenden & detacheren